Rollen kanssa ollaan taas oltu agility kurssilla ja eilisista treeneistä ei dramaa puuttunut, melkein päädyttiin päivystykseen. Rolle meni rataa alkuun ihan normaalilla innokkuudella, mutta sitten vauhti alkoi hidastua ja rapsuttelu lisääntyä. Lisäksi ihmettelin Rollen levottomuutta, kun ei paikallaan meinannut esim. pöydällä pysyä, mikä on yleensä Rollelle tosi helppoa. Syynä oli kentällä olevat miljoonat mäkäräiset, jotka tuppaavat pieneen mustaa koiraan oikein pakkaantua. Ja mikä sen sen mukavempaa pikku mäkäräisellä, kun pääsee karvojen sekaan rauhassa maistelemaan.

Veeti on allerginen mehiläisen pistoille, joten itselläni on kyypakkaus aina matkassa- paitsi nyt. Rolle ei ole ollut ennen allerginen millekään, mutta nyt ilmeisesti puremia tuli aivan liikaa kerralla (löysin itse n.25 kpl, paljonko lienee vielä karvojen seassa lisää löytämättä..), ja kesken radan Rollen matka vain alkoi hidastua ja hidastua ja lopulta se alkoi vain makaamaan. Sen jälkeen Rolle oksensi ja siinä vaiheessa tunnistin oireet, koska Veeti käyttäytyi samallalailla, kun sai kohtauksen. Rollen kieli alkoi jo hieman vaalentua/sinertää ja siihen loppui ne treenit.

Itselläni ei tosiaan ollut kyytabletteja mukana, mutta saimme onneksi ensi apua agilityohjaalta ja tabletti suuhun. Kiitos siitä hänelle!! Matkalla kotiin Rolle alkoi jo olla hiukan veltto tapaus. Käveli kuitenkin itse hitaasti autolta sisälle. Jonkin aikaa siinä meni, mutta Rolle virkosi ja söi ja joi normaalisti n. tunnin päästä tapahtuneesta. Aamulla yritettiin ottaa jo lintuja kiinni.. . Onneksi selvittiin vain säikähdyksellä tällä kertaa, mutta tuli taas muistutus, että ne tabletiti on AINA matkassa.

Muutama kuva kuitenkin viime hetkiltä ennen kohtausta;