Rollen kanssa aloitettiin uusi harrastus; agility. Pääsimme vihdoin alkeiskurssille, mitä olen jo pitkään suunnitellut, mutta aina on kurssit järjestetty sellaiseen aikaan, etten töiden takia ole sinne päässyt. Kaksi harjoituskertaa on nyt takana, ja hauskaa on ollut. Eritoten Rollella, oikein tekemisen ilo on näkynyt siitä! . Suurimmat vaikeudet onkin minulla, kun en osaa ohjata oikein.. Tosin hyvin alkeissa mennään kumpikin, Rolle ja minä. Ja muuttuuko vielä mieli tästä harrastuksesta.

Jälkeäkin käytin Rollen kanssa taas ajamassa viikolla. Alkupätkä meni hienosti, ensimmäinen kulma meni hienosti ja jonkin aikaa sen jälkeen. Sitten tuli (ilmeisesti) tuoreempaa hajua taas nokkaan, ja loppu meni ihan harrastelun puolelle. Ne nuo metsäneläimet sotkee pienen snautserin nokkaa vähän liian paljon.. Ja en oikeastaan edes tiedä miten saan sen oppimaan pois noilta riista jäljiltä? Tai lähinnä missä vaiheessa puutun asiaan. Jos blogia lukee mejäihmisiä, niin neuvoja saa antaa! Sähköposti on sivun laidassa.

Maisan ja Veetin kanssa pistäydyttiin mätsärissä, Maisa pennuissa ja Veeti pienissä koirissa. Sijoitukset oli suuressa koirajoukossa taas hienot; Veeti pienten punaisten 2 ja Maisa punaisten pentujen 4. Veeti meni oikein loistavasti kehässä, ties vaikka lopetettaisin tämä meidän jo 2 vuotta kestänyt näyttelytauko.. Maisa esiintyi juoksu osuudet oikein mallikkaaasti, mutta seisomis osuudet on Maisan mielestä maailman tylsintä hommaa, ja niitä ei ole kiva tehdä- ainakaan pitkään. Ja sitten aloitetaan pyöriminen. Mutta annetaan anteeksi, lapsihan se vasta on.

Maisan kanssa käytiin metsässä katsemassa hiukan jäniksiäkin, mutta ei niitä näkynyt.. . Touhua kyllä riitti, ja ihan hyviä pätkiä Maisa malttoi pysyä poissakin. Ajankohta ei ollut paras, menimme iltapäivällä. Mutta jonkin päivän päästä harjoitellaan lisää.