Viikonloppu vietettin näyttelyiden merkeissä Rollen kanssa. Lauantaina Kajaanin näyttelyssä sää ei oikein suosinut vaan vettä tuli ja reilusti. Tuuli oli myös aivan mahdotonta ja sen seurauksena meidän teltan kepit vääntyivät.. Onneksi näyttely oli kerrankin lähellä ja pääsimme välillä kotiin lämmittelemään ja vaihtamaan märkiä vaatteita ennen ryhmäkehää (joka oli tietysti -taas- turha reissu, mutta yritettävä on).

Tuomarina toimi Hannele Jokisilta ja tuloksena Rollelle SERT ja ROP. Rollen arvostelu lauantailta;

Maskuliininen kokonaisuus, riittävän linjakas pää. Hyvä ilme. Hyvä kaula ja selkälinja. Riittävästi kulmautunut edestä ja takaa. Eturinta voisi olla selvempi. Hyvä rungon malli ja pituus. Hyvä karva. Selälle osittain kiertyvä häntä. Liikkuu hyvin, oikea temperamentti.

Tänään matkasimme sitten Muhokselle Soile Bisterin tiukkaakin tiukempaan syyniin. Onneksi sää oli jo parempi ja vettä ei satanut kuin saavista. Jotain Rollelle oli sattunut yön aikana, kun arvostelu meni tänään näin ();

Erinomaisen kokoinen, erittäin hyvän tyyppinen, lyhytrunkoinen uros, joka voisi olla hieman maskuliinisempi.Erittäin hyvä pään muoto ja ilme. Hyvät kulmaukset. Rintalastan tulisi olla pidempi. Hyvä ylälinja, mutta häntä kiertyy selälle. Karva voisi olla karkeampaa. Erittäin hyvät liikkeet. Ensiluokkainen luonne.

Tuloksena EH1. Tosi asiahan on, että Rolle on edelleen hieman poikonen, hitaasti kehittyvää mallia. Tänään olikin ERIt kaikissa väreissä niin tiukassa, ettei tuohon EH:n voi olla kuin tyytyväinen! Ja kun arvostelu on kuitenkin hyvä. Tästä on taas hyvä jatkaa.