Tämähän alkaa olla jo melkoinen treeniblogi, kun ei tässä olla oikein muuta tehty viime aikoina. Rollen kanssa ollaan ajettu jälkeä ja edelleen on samat ongelmat; niin kauan menee hienosti, kun tulee riistan jälkiä vastaan. Ja lähinnä hirven jäljet kiinnostaa liiaksi asti. Pitäisiköhän tuosta alkaa valmentaa hirvikoira?

Tokotreeneissäkin käytiin taas ja tutustuttiin lisää hyppyesteeseen. Kouluttaja oli ajatellut meitäkin (kaikki muut on ryhmässä erilaisia noutajia sekä yksi setteri ja seisoja, eli hiukkasen isompia kuin me..) ja tuonut meille esteeksi laudan. Kivasti ajateltu, mutta kyllähän se oli meille aivan liian matala ja Rolle hyppi muiden joukossa isoa estettä. Rolle näyttääkin nauttivan esteiden hyppäämisestä ja nopeutta ja ketteryyttä siltä löytyy, niin aloinkin miettiä onko meillä mennyt "uravalinta" hiukan pieleen ja olisi pitänyt suunnata agility kurssille.

Veetikin aloitti viikonloppuna uuden "ryhmän". Täällä Kajaanissa pyörii sellainen koirien ohitusharjoitus ryhmä missä vain opetellaan ohittamaan muita koiria. Menimme siis Veetin kanssa sinne, koska meillä on hiukan pieniä ongelmia silloin tällöin toisten ohituksessa. Ei se hauku eikä räyhää tms. mutta se vetäminen on melkoista kun toinen tulee vastaan. Nyt harjoituksissa sitten tämä päättää olla oikea enkeli ja paria ensimmäistä ohitusta lukuunottamatta Veeti käyttäytyi todella hienosti. Muistaisi vaan sen vielä lenkilläkin..