Vihdoin sain tämän blogin kuosiin ja kiitokset siitä kuuluu Sarille, kun jaksoit auttaa!

Omat koirat  eivät nyt pääse näyttelyihin, kun karvat on siinä vaiheessa, ettei niihin ole asiaa, mutta onneksi nuo sukulaiskoirat sentään pärjää maailmalla.

Viime viikonloppuna tuli hienoa menestystä Veetin tytöille; Ruotsin maalla Piteåssa Heathkeeper´s Front N´ Center eli Peppi oli hienosti ROP, saaden Sertin ja Cacibin ja samalla viimeisteli tittelirivistöönsä entisten lisäksi POHJ & SE MVA:n arvon! Onnea Johannalle! Veetin äiti, Backout´s Quincy eli Wilma oli samassa näyttelyssä hienosti PN3 ja ROP-VET. Seuraavana päivänä sijoitukset hieman erkkarissa laskivat Pepin osalta, kun Peppin sijoitukseksi tuli PN4. Wilman osalta päivä kuitenkin meni hienosti, kun mummu juoksi PN5 sijoituksen lisäksi ROP-veteraaniksi ja oli vielä BIS VET 3!

Veetin toinen tyttö Black Carambas Baroness eli Cocksi kisaili Virossa, Luigessa hienosti VSP:ksi saaden viron sertin. Odotellaan vielä se viimeinen suomen serti, niin saadaan tytölle nimen eteen molempien maiden MVA tittelit. Onnea Sonjalle ja Merikelle!