Urhon kanssa aloitettiin pentukerhossa opettelemaan hiukan tapoja ja pientä virran purkamista siinä sivussa. Ensimmäinen kerta meni ihan hyvin (vaikka paljon mitään ei tehtykään); eli Urho oli suurimman osan ajasta ihan hiljaa ja kuunteli minua :D.

Maisan kanssa käytiin hiukan lomailemassa pohjoisessa ja siinä sivussa myös kehässä pyörähtämässä. Urhokin pääsi turistiksi mukaan. Maisa ottikin todella rennosti hotellissa olon. Täytyy sanoa, että en ole ikinä nähnyt niin rentoa ja onnellista koiraa, joka makaa ja kuorsaa hotellin sängyssä. Kotonahan sängyssä makoilu ei ole sallittua.

Tuomarina toimi Sodankylässä Kauno Määttä, joka vuosi sitten antoi Maisalle vara-sertin. Arvotelu oli edelleen ihan hyvä, mutta palkinto sija tipahti yllättäen H:ksi.

Maisan arvostelu:

Todella tehokkaasti liikkuva. Kevytpiirteinen pää. Hyvä kaula ja rinta. Runko saisi olla hieman lyhempi. Hyvä lantio. Raajaluusto saisi olla vankempaa. Muutoin varmat raajat. Väri, karva ja luonne oikeat.

046-normal.jpg

Toisaalla näyttely kehässä menikin sitten paremmin. Maisan veli, Harringan Vesta, sai Ylistarossa viimeisen sertinsä, ollen ROP, ja tätä myötä Pösöstä leivottiin uusi FI MVA!! Onnea Pösö ja Sari!!