Kolmen päivän rutistus Kuopiossa, Sawoshowssa.
Perjantaina tuomarina hääri Tamas Jakkel Unkarista. Rollen olkapäiden kiinnitys ei herralle kelvannut ja vaikka muu oli priimaa, niin tuloksena PU2 ja vara-Cabib. Voitto meni Veetin lapsenlapselle Heathkeeper's Kick Of Luck:lle. Vsp:ksi tuli ihanainen Alma, eli Big Paw's Cover Girl.
Rollen arvostelu;
Lovely type. Nice head. I´d prefer better shoulder placement to get better forechest. Short & compact body. Good coat quality. Sound mover.

Lauantaina jatkettin, ja tuomarina Harri Lehkonen. Tuomari ihasteli Rollen turkkia pöydällä, sanoen sen olevan harvinaista herkkua tänä päivänä. Upea arvostelu ei kuitenkaan riittänyt, vaan tuloksena taas PU2 ja Vara-Cacib. Voitto meni samalle urokselle, kuin edellisenä päivänä, hänen tullessa myös valioksi. Onnea kaikille asianosaisille!
Rollen arvostelu;
Hyvänkokoinen, tiivisrakenteinen, ryhdikäs uros. Oik. mittasuhteet päässä ja rungossa. Erittäin hyvät kulmaukset. Kaunis ylälinja. Hieman iloinen häntä. Erinomaisen karkea runkoturkki. Terveet liikkeet.

Sunnuntain tuomari tuli Norjasta, Rodi Hubenthal. Mittakeppi heilui ja pojille sateli hylsyä siihen malliin, että valioluokan kilpailuluokka olikin samalla pu-luokka! Ja Rollen kanssa suoraan sen voittoon!
Rop-kehässä juostiin vielä lujempaa ja tuloksena ROP ja CACIB.
Rollen arvostelu;
Very Nice type. Correct size. Masculin head. Correct lenght of neck. Straight amd strong topline. Correct angulations. Typical very nice movements. Very nice coat and color.

BOB Tornado Grasant BOS Big Paw's Exit To Heaven

Pieni ukonkuuro iski ennen ryhmäkehiä..


Kotona odottikin suuri, ihana yllätys. En ollut ollenkaan tietoinen, että tämän päiväinen tuomari oli finnsieger tuomari. Joten viimeinen, puuttuva piste tuli uuteen titteliin!
Upean kesän päätteeksi Rollen on hyvä jäädä tauolle, kun nimen eteen on ilmestynyt;

CIB, POHJ, FI, SE, NO MVA, FINNSG, BH Tornado Grasant. ONNEA ROLLELLE!!