Huh mikä viikonloppu! Autoon tuli kilometrejä reilu 1300, olo on väsynyt mutta niin onnellinen! Perjantaina suunnattiin Rollen kanssa kohti Rovaniemeä ja KV näyttelyä. Mukaan lähti myös Mira Alma tyttösen kanssa.

Sunnuntaina kilpailijat olivat hyvinkin kansainvälistä joukkoa, Rollen lisäksi vain yksi suomalainen uros oli mukana. Muut tulivatkin Ruotsista, Norjasta ja Venäjältä. Tuomarina toimi Anna Brankovic Serbiasta. Rollen kanssa juostiin taas lujaa, niin lujaa, että juostiin poikien sarjan voittoon! ROP kehässä juostiin vielä lujempaa, ja voitettiin vielä paras narttu! Tuloksena siis ROP ja CACIB. Alma (Big Paw's Cover Girl) jäi harmillisesti PN2:ksi vara ruusukkeiden kanssa.

Rollen arvostelu; Good size and format. Strong enough bone. Nice masculin head of good proportions. Nice neck. Well promounced withers. Strong back. Correct tailset and carriage. Well developed chest and forechest. Very good quarters angulatione. Free sound movement.

Ryhmiä odotellessa käytiin sitten kanssa katsomassa Santi pentusta, joka muutti Rovaniemelle. Komea ja reipas oli poika, ja ilmeisen hyvin kotiutunut uuteen paikkaan. Miralle tässä välissä suuret kiitokset teltan painona toimimisesta..!! Rovaniemellä tuuli sen verran paljon, että meidän teltta oli lentänyt paikaltaan meidän kyläreissun aikana. Sen seurauksena menikin pari telttakeppiä rikki..

Rovaniemeltä matkattiin Ruotsiin, kohti Gällivarea. Koko matkan satoi vettä, eikä sää ollut paikan päällä yhtään sen parempi. Lämpötila oli muutaman asteen ja tuuli oli valtava, telttakangas lensi tuulessa kuin purjeveneen purje. Teltta kuitenkin saatiin pystyyn lopulta. Sitten vaan kädet ristiin, että se on siellä vielä aamulla.

Kehä aloitettiinkin aamulla aikaisin, 7.30, eli näyttelypaikalla tulisi olla klo. 6.30!!! (Kuka järjästäjä on keksinyt aloittaa näyttelyn noin aikaisin??). Tuomarina toimi Britta Roos-Börjeson Ruotsista. Koirat olivat suurinpiirtein samat, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Rollen kanssa juostiin taas lujaa, ja taas poikien sarjan voittoon! Vastaan roppi kehään saatiin sama narttu, kuin Rovaniemellä, Alman jäädessä taas PN2:ksi , edelleen kummankin varan kanssa.

Ennen kehää sanoin kavereille, että nyt peukut pystyyn, että ollaan VSP (päästää pitkälle kotimatkalle lähtemään heti), ja toive toteutui! Rollen tuloksena siis VSP, SERT, CACIB. Eli saimme sen VIIMEISEN CACIBIN!!Tämän päivän seurauksena Rollen nimen eteen voidaan siis liittää SE MVA, POHJ MVA ja CIB!!

Arvostelusta en saa niin paljon selvää, että sen tähän kirjoittaisin. Ilmeisesti koira kuitenkin kelpasi ;).

Kiitokset kaikille onnittelijoille, kavereita oli mukava nähdä taas ja Miralle vielä suur kiitokset trimmistä (Ruotsin tuomarikin kehui!).

BOB, CACIB Gregorius Yes, We Can, BOS, CACIB Tornado Grasant