Vuodatuksen blogit on olleet rikki viime viikot ja uusia päivityksiä ei ole päässyt tekemään. Siinä samassa rytäkässä hävisivät sitten KAIKKI kuvat. Tuskin lisäilen hävinneitä takaisin, koska meidän tapauksessa se tarkoittaa melkein koko blogimme historiaa!! "Kiitos" vaan Vuodatus...

Mutta sitten niihin uutisiin! Rollen kanssa ollaan käyty parissa kauneuskisoissa. Ja Rollella on ollut ihan uskomaton putki päällä.. 15.7 käväistiin Oulussa. Tuomarina hääri Cristaina Vantu, Romaniasta. Tässä kehässä ei sitten turhia aikoja kulutettu! Arvostelu meni sellaista vauhtia, että heikompia ihan hirvitti. Oikeastaan ennenkuin kerkesin edes huomata seistiin Rollen kanssa ROP  ja CACIB ruusuke kädessä! Tuomari kehui vielä kehän jälkeen Rollen erikoisen hienoja, vapaita liikkeitä! Kuulema yleensä noin neliömäisellä koiralla liikkeet jäävät heikoimmiksi.

BOB, CACIB Tornado Grasant, BOS, CACIB Super Play's Ushara

22.7 sitten mentiin Paltamon ryhmikseen, kotikylä kun on. Oikeastaan ihan kannatuksen vuoksi, koska taitaa olla ihan ensimmäinen kerta, kun Paltamossa järjestetään mitään virallista koiranäyttelyä. Ja täytyypä sanoa, ettei ihan turha reissu ollutkaan! Tuomarina tällä kertaa Veli-Pekka Kumpumäki. Rollen arvostelu on mitä mainionta luetttavaa;

Sopivan kokoinen, mallikas uros jolla erittäin hyvät mittasuhteet ja tanakka runko. Hyväilmeinen ja kaunis linjainen pää. Kaunis ylälinja. Vahva luusto ja hyvä rintakehä. Hyvä karkea, tiivis karvapeite. Vapaat hyvät liikkeet. Turhan iloinen häntä.

Tällä arvostelulla irtosi sitten ROP! Samainen tuomari otti myös ryhmän ja isosta joukosta poimi meidät sijalle RYP3!! Voi Rolle minkä teit...!!

 

BOB Tornado Grasant, BOS Big Paw's Cover Girl

BOG3 Tornado Grasant

Kiitokset taas kavereille ja kaikille onnittelijoille! Oli taas huippu kiva nähdä!