Sen jälkeen, kun Veetiltä leikattiin virtsakivet pari vuotta sitten, olen vienyt näytteen tutkittavaksi, koska jos jotain löytyy, niin huomaamme sen ajoissa. Veeti oli siis täysin oireeton ja menimme tavalliselle rokotukselle viime viikolla. Samalla vein tämän surullisen kuuluisan pissi näytteen.

Valitettavasti tämä perus rokotuskäynti osoittautuikin pahimmaksi painajaiseksi; Veetillä on virtsakiviä, tarkemmin sanottuna kalsium-oksalaatti merkkisiä. Eli juuri niitä vaikeampia ja herkemmin uusiutuvia.

Tänään sitten Veeti leikattiin. Leikkaus meni hyvin, eikä ongelmia ollut. Toivotaan pikaista paranemista Veetille!

Rollen kanssa olemme muutaman viikon harjoitelleet BH-kurssilla. Lauantaina oli kurssin viimeinen kerta ja pidimme mölli BH:n. Pari viimeistä harjoitus kertaa on mennyt hiukan pieleen Rollen herkän luonteen takia, mutta nyt Rolle toimi kuin unelma (huom. minun mittapuulla!!) ja läpäisimme mölli BH:n! Katsotaan, josko tässä oikeeseenkin kokeeseen vielä uskaltaudutaan..

Seili on varsin hyvin kotiutunut uuteen ruokakuntaansa. Niinkin hyvin, että sanoi välit irti Iitan kanssa viikko sitten, kun Iita tuli yö kylään. Seilihän on luonteeltaan varsin itsetietoinen vanha rouva. Ilmeisesti Seili on nyt niin tyytyväinen asemaansa, kun ns. alamaisia on enemmän kuin koskaan. (tosin Veeti taitaa edelleen olla johtajan asemassa..).