Vuosi aloitettiin perinteisesti kotikisoissa Kajaanin KV näyttelyssä. Oikein mukava näyttelypäivä. Kehä alkoi vasta iltapäivällä, niin kerrankin ei ollut kiire aamu. Ja kun menestystäkin tuli, niin mikäs sen mukavempaa. Tuomarina toimi Mette Tufte Norjasta. Rollen arvostelu oli mitä mainiointa luettavaa;

Lovely champion, excellent type. Typical head with good lenght. Lovely neck and topline. Good forechest. Short body. Moves with very good drive. Excellent coat and color.

Tällä arvostelulla Rolle juoksikin poikien sarjan ykköspallille ja saaden samalla CACIBin kovatasoisessa uroskisassa. Tyttöjen sarjan ykköseksi juoksi ihana kaveri tyttö Helga eli Svartheim´s Helter Skelter. Vihdoin se asetelma, mitä toivottiin koko kesä, kun maailmalla kierrettiin yhdessä! Rolle juoksi tällä kertaa lujempaa ja Helgasta tuli VSP ja Rollesta ROP.

Tornado Grasant ROP, Svartheim´s Helter Skelter VSP

Tornado Grasant BOB, Svartheim´s Helter Skelter BOS

 

Ryhmäkisoissa meinasi mamman sydän pettää jännityksestä ja yllätyksestä sekä onnesta, kun ryhmätuomarina toimiva Gert Christensen Tanskasta poimi meidät jatkoon kymmenien kilpakumppaneiden joukosta. Taisi olla ensimmäinen kerta, kun isoissa kisoissa edes jatkoon päästiin..

Siinä vaiheessa, kun tuomari näytti meille kolmospallia, oli pyörtyminen jo hyvin lähellä.. Taisipa Rollekin tulla asetelluksi ensin väärään suuntaan.. ;)

Kuva; Agrifoto

Tornado Grasant RYP3

Tornado Grasant BOG 3

 

Kiitokset kaikille kavereille tsemppauksesta sekä onnitteluista. Oli mukava taas nähdä!