Pieni muotoinen kesäloma reissu suunnattiin Norjaan, Trondheimiin. Samalla käväistiin koiranäyttelyssä Rollen kanssa ja mukaan otettiin vielä Hellga (Svartheim´s Helter Skelter). Autossa saikin istua ihan kunnolla, mittariin kertyi kilometrejä reissun aikana 2700 km.

Erinäisten suunnistus vaikeuksien jälkeen löydettiin jopa näyttelypaikalle, ja onneksi löydettiinkin; ei ollut ihan hukkareissu, vaan Rolle kipitti suoraan urosten ykkös pallille! Tuomarin mukaan upeiden liikkeittensä takia. Tällä kertaa ei ollut lokkejakaan samassa kehässä, niin Rollekin malttoi taas ravata . Valitettavasti liikkeet ei sitten roppi kehässä riittäneet ja tyytyminen oli tällä kertaa VSP tulokseen. Tuloksena siis VSP, SERT, CACIB ja tuore Norjan muotovalio!

Hellgalla oli hiukan turnaus kestävyyden puutetta pitkän auto matkan jälkeen, joten esiintyminen meni hiukan pieleen. Muutama hieno raviaskel kuitenkin otettiin ja tuomari osoitti meille tyttöjen sarjan hopea paikkaa. Lohdutuksena saatiin vielä vara-cacib ja vara-serti .