Lauantaina suunnattiin Rollen kanssa Pieksämäelle kauneuskisoihin. Mukaan otettiin myös Veetin siskontyttö, Kerttu (Svartheim´s Higher Than Hope). Tuomarina toimi Keijo Alen ja sanotaanko, että tuomarointi olikin vähintään mielenkiintoista. Arpaonni ei suosinut meitä tänään. Rolle voitti valioluokan, vaikka olikin tuomarin mielestä hiukan pieni. Jotain kummaa kuitenkin tapahtui sen minuutin aikana, kun siirryimme valioluokan kilpailuluokasta paras uros kehään, koska järjestys muuttui aivan kokonaan. Valio luokan 2 ensimmäistä koiraa ei sijoittunut PU kehässä, mutta viimeiseksi tullut kyllä.. ja muuttuipa tuo järjestys avointen urostenkin osalta.

Seuraavaksi sitten nartut. Paahtavan helteen takia Kerttua esiintyminen kiinnosti yhtä paljon kuin kasa kiviä. Juostiin kuitenkin PN3 sijalle.

Kiitokset Arjalle teltan lainasta, sekä Sarille ja Aulille ynnä muille seuran pitämisestä!

Rollen juoksunäyte;

Kotiin tultuamme oli koiran vaihto; Kerttu kotiin, Veeti pois hoidosta ja Maisan luo, joka jo odotti Paltamossa hoidossa. Sunnuntaina oli sitten beaglein vuoro olla kauneuskisoissa, suuntasimme siis Suomussalmelle. Tuomarina toimi tällä kertaa Raimo Viljanmaa.

Ensimmäisenä aloitti Maisan veli Harringan Asynia eli Aska, jonka hihnan päässä minä yritin pysyä. Aska juoksikin hienosti uroksien sijalle 2 ja pokkasi ensimmäisen vara-sertinsä. Sitten siirryttiin narttuihin ja Maisalle junnuissa EH. Samassa luokassa kisasi myös siskotyttö, Hilima eli Harringan Finlandia. Hilima juoksikin sitten vielä Askaakin lujempaa, suoraan narttujen voittoon ja pokkasi ensimmäisen sertinsä ja oli myös VSP! Hienoa! Onnea vielä omistajille!

Tuomari kertoi kivoja juttuja, ja naurattaa..

Maisa ja Pete, Hilima ja Erkki , Aska ja Tapani.