Perjantaina suuntasimme kohti Helsinkiä Rollen kanssa. Lauantaina kisattiin historian ensimmäisessä Helsinki Winner näyttelyssä, tuomarina toimi Anneli Alftan. Kilpailu oli todella kovaa, ja suurta menestystä ei niitetty, tuloksena ERI3, mutta aivan loistavalla arvostelulla. Veetin tyttö Peppi (Heathkeeper's Front N'Center), kuitenkin ponnisti PN 3 sijalle. Hienoa!

Sunnuntaina jatkettiin kauneus kisoja, tällä kertaa Voittaja 2010 merkeissä. Tuomarina toimi tällä kertaa Svend Løvenkjær Tanskan maalta. Tiukka oli linja ja eipä ole meidän kohdalle sattunut ennen tuomaria, joka noin tarkkaan kokeilee koiran läpi. Ei varmasti jäänyt yhtään kohtaa koirassa, johon ei olisi koskettu. Arvostelu oli todella hieno, mutta tulos jäi kuitenkin EH2:ksi. Sekin on todellinen saavutus tuollaisen syynin jälkeen!

Väsyttävä oli reissu, mutta taas paria kokemusta ollaan rikkaampia. Koiratkin oli oikein mielissään mamman tuomasta hulppeasta herkku tuliais kassista ja pari uutta leluakin saatiin tuhottavaksi.. .  (Joista ensimmäinen meni parsinta kuntoon 3 min. Maisan leikki tuokion jälkeen ).