Viikonloppu vierähtikin tällä kertaa kokonaan koiranäyttelyssä istuessa. Lauantai aamuna matkasimme Puolangalle Iitan kanssa, ja Maisa lähti taas opintomatkalle. Maisalla oli ilmeisesti hyvinkin rankkaa seuraneitinä olo;

Uskaltauduimme uudestaan Hannu Talven tuomaroitavaksi, vaikka melko tarkkaan 3 kk sitten tuli ns. kylmää vettä niskaan kyseiseltä herralta Hyrynsalmen näyttelyssä. Onneksemme Iita oli parantunut huomattavasti tässä ajassa ja tuomarin sanojen mukaan ylivoimainen ROP tänään. Lisäksi plakkariin napsahti se viimeinen kaivattu serti, joten nyt jäämme odottelemaan vielä sitä tarvittavaa ajotulosta. Sokerina pohjalla Teuvo Kangas nosti Iitan päivän päätteeksi RYP4.ksi .

Iitan tyylinäyte juoksussa;

Iitan arvostelu kuului tänään näin;

Kevyesti liikkuva, voimakas tyyppinen vahvapäinen narttu. Sopivan voimakas ja jäntevä runko. Hyväasentoiset ja -luustoiset raajat. Hyvät Käpälät, kaunis karva ja väri, kolmivärinen. Miellyttävä luonne ja esiintyminen.

Maisan toivuttua rankasta opintomatkastaan (  kuten ensimmäisessä kuvassa näkyy), tänään oli Maisan vuoro astua ensimmäisen kerran kehään, Kajaanin pentunäyttelyssä. Treenaukset on jäänyt meillä kyllä tosi vähiin, mutta kunnialla selvittiin rotukehä. Loppukehät menikin sitten ihan leikkiessä.. Maisan tuloksena kuitenkin ROP-Pentu sekä RYP1. Myös Maisan veli, Harringan Pollux eli Aku osallistui ja sai hienosti KP:n, mutta jäi kuitenkin sijalle 2 uroksissa.

Maisan arvostelu;

Ryhdikkäästi esiintyvä narttu pentu jolla hyvä kaula. Hieman korkealle kiinnittyneet korvat. Hyvät silmät, kuono-osa voisi olla täyteläisempi. Hieman pitkä lanne. Hyvä ylälinja. Liikkuu ja esiintyy hyvin. Hyvä luonne.

Maisan tyylinäyte juoksussa;