Niin se vaan aika nopeasti menee ja pennut täyttää huomenna  jo 6 viikkoa. Ei enää pitkä aika, kun pääsevät muuttamaan uusiin koteihinsa. Seilille tuli viime viikolla paha nisätulehdus, mutta on nyt paranemaan päin, kun saatiin lääkekuri. Jonkin verran se vielä imettää urheasti hunnilaumaansa, mutta suurimman osan aikaa se viettää mieluimmin pois pentujen luota kuin niiden kanssa.

Miksiköhän? 

Pete aukaisi pennuille hienon ulkoilu alueen hangen keskelle, jotta pennut pääsevät hiukan ulkoilemaan. Lumen määrä estää vielä karkailun kauemmaksi, kohta pitänee laittaa lisää verkkoa, kun lumet sulaa. Tie ulkoilualueelle onkin jo verkotettu, ettei eksytä reitiltä. Melkoinen show onkin saada kaikki 12 ensin ulos ja sitten vielä takaisin sisälle. Kynnyksen yli käy melkoinen liikenne edestakas, oltiinpa sitten kumpaan tahansa suuntaan menossa..

Pennut sai aivan mahtavan leikkikalun, joka on jokaisen suosikki. Melkoista tappelua sen päältä käydäänkin. Ja kenellä se on, ei sitä hevillä haluaisi luovuttaa. Videossa näkyvä valkoinen asia on jäniksen käpälä.

Pennut