Viime päivät onkin ollut melkoista vilskettä Maisan saavuttua taloon. Matot on rutussa ja silmät saa olla selässäkin, kun Maisa haluaisin maistella kaiken; verhot, matot, lattialistat..kaikkea paitsi ruokaa. Ja minä kun luulin, että Rolle on huono syömään..Toisten ruuat kyllä kelpaisi, muttei omat.

Niin ihania, kuin pennut nyt onkin, niin kyllä ne osaa riistää hermojakin. Ainakin noin villit tapaukset kuin Maisa on. Onneksi Rolle ja Maisa leikkivät monta tuntia päivässä, koska jos ei olisi Rollea purkamassa Maisan energiaa, niin sitten vasta oltaisiin helisemässä tuon kanssa.. Kyllä Veetillä on tiukasti koiralauman johto tassuissansa. Huvittavaa seurata, miten kumpikin Rolle ja Maisa käy mielistelemässä Veetiä sen jälkeen (nuolemassa Veetin suupieliä), kun se on laittanut pentujen pelin poikki. Ihan kuin pyytämässä anteeksi, kun olivat niin kova äänisiä.

Tänä aamuna Maisa sitten oksensi..mustia karvoja! Mistäpä muualtakaan ne on peräisin, kun Rollen parrasta  .Rollella on parta muutenkin kasvanut huonosti ja on aina ollut lyhyt (johtuu varmaan karkeasta karvasta, ettei partakaan kasva niikuin Veetillä), niin nyt siitä parrasta mahtaa tulla tosi tynkä. Ja juuri, kun meidän pitäisi aloitella näyttelykautta..

Veetin kanssa käväistin taas vaihteeksi lääkärissä. Kannuskynsi repeytyi poikki melkein juuresta jossain vaiheessa eilen ulkoiltaessa. Nyt sitten viikon lääkekuuri, ettei tulehdu. Veeti sai sitten uuden leiman passiin, kun laitettiin rabies rokotus samalla, kun kerta sinne lääkäriin mentiin. Kohtapa tuo oisi pitänyt joka tapauksessa laittaa.