Pari kertaa ollaan jo yritetty saada lääkäri siruttamaan pennut, mutta aina viime hetkellä hänelle on tullut kiireellinen tapaus ja sirutus on siirtynyt. Nyt kuitenkin saimme eilen sirut kaikille niskaan ja rekistöröinnit saatiin vihdoinkin eteenpäin kennellittoon. Tytöt olivat oikein reippaita, niinkuin naiset nyt yleensä ovatkin ja olivat ihan hiljaa toimenpiteen aikana. Pojat sen sijaan olivat sitä mieltä, että nyt rääkätään beaglen pentua kunnolla ja ääni oli sen mukainen, sellaisia arkajalkoja nuo miehet on..

Nimeämisessä jatkui meriteema. Eero on ollut elämänsä aikana 12 eri laivassa töissä ja kun tälläinen sattuma tuli, että 12 pentua syntyi, niin pennut saivat nimensä näiden laivojen mukaan. Pojat saivat nimekseen Baltic, Vesta, Asynia, Antares, Atlanta ja Pollux. Tytöille nimeksi tuli Sirius, Ilmatar, Finlandia, Regina, Finnjet ja Serenade.

Rolle sai jo leikkiä ihan kunnolla pentujen kanssa, ja voi sitä Rollen (ja pentujen riemua). Rolle juoksee edellä häntä suorana ja 12 beaglea perässä . Hienosti Rolle onkin pentujen kanssa. Vauhdin hurma on valtava ja kun törmäys on tulossa niin viime hetkellä Rolle hyppii pentujen yli ja ei vahingossakaan satuta niitä. Leikki murinaa Rolle tietysti pitää(niinkuin aina), mutta pennutkin alkavat jo hoksata, ettei tuo olekaan paha koira. Välillä ollaan kuitenkin varulta selällään Rollen edessä

Ruokailuhetki;