Rolle pääsi taas karvoistaa tällä viikolla ja onhan se taas vaikeaa pienen snautserin elämä. Rolle I-N-H-O-A-A pukemista, ja tänä aamunakin oli taas - 25 pakkasta, niin ei auta, puettava on. Pojat saikin hienon hienot pipot näille karvattomille talvikausille, suuret kiitokset siitä äidilleni! Nämä hienot pipot sitten poikikin heti lisätilauksia. Minulla olisi vielä haaveissa "ampiaispuku" (kelta-musta neulepusero) syysilmoille kevyeksi vaatetukseksi. Saa nähdä milloin sellaisen saamme, vink, vink äiti  . Ja Rolle kiittää.. !

Veeti ei ole karvaton, eikä tarvitse nyt pipoa, mutta tuli Rollen henkiseksi tueksi kuvaan.

Beaglepennut kasvaa ja alkaa osoittaa jo kunnolla kehityksen merkkejäkin. Silmät on kaikilla auki, ja niillä aletaan nähdäkin. Joihinkin ääniin reagoidaan myös. Hampaiden alut tuntuvat jokaisella ja muutamalla suussa on jo ihan hampaaksi luokiteltava juttu. Ja niitähän pitää sitten heti testata. Varokaa vaan tulevien kotien huonekalut, täällä harjoitellaan jo!!

 

Leikkimistäkin jo treenataan, kun aletaan hamuta jo kavereita suulla.

Me osataan jo istuakin (vähän aikaa)

Toissayönä oli jo pari pentua tullut laatikosta ulos. Mikä kerran keksitään jne. eli kohta niitä ei pidättele mikään. Tässä erään tyttösen karkuun lähtö yritys.

"kukkuu maailma, täältä me tullaan!!"