Tasan viikko leikkauksesta ja Veeti alkaa palata elävien kirjoihin. Dinokin (lempilelu) sai tänään jo kyytiä. Lauantai oli oikeastaan ensimmäinen kunnolla virkeä päivä. Perjantaina kävimme uudestaan lääkärissä, koska haavan ympäristö alkoi näyttää melko pahalta. Ja tulehtunuthan se oli. Saatiin tujummat antibiootit ja hyvältä alkaa näyttää. Veeti ei hirveästi arvosta "kuuhattuaan" jota joutuu pitämään, kun jää yksin ja öisin. Melkoista vahtimista on muutenkin ollut viikko, koska Veetin mielestä se voi vallan mainiosti hyppiä sohville ym. haavasta viis. Ja vaikka kuuhattua pitää päässä, ettei se pääse haavaansa, niin takajalat toimii ja niillä on kiva raaputtaa haavaa..Tähän vaivaan saimme Veetille vauvasukat, mitä se arvostaa myös suuresti..  Mutta vaikka saamme Veetin pysymään haavasta pois, niin sitten puuttuu Rolle peliin. Sekun haluaisi hirveästi hoitaa kaveria. Joten joudumme eristämään pojatkin toisistaan, kun jäävät yksin.

Rollella onkin ollut selvästi ikävä Veetiä, kun se ei ole viikkoon leikkinyt sen kanssa. Ja purkaa sitä energiaa sitten meihin, kun kokoajan kantaa ankkaansa (lempilelu) meille, jos vaikka pelattaisiin. Tänään oli sitten poika viihdyttänytkin kovin itseään yksin ollessaan.. Ilmeisesti Rolle haluaa nukkua aivan jossain muualla kuin omassa kopassaan.

 

Mammalla on vuorokausia kuvassa 49 kpl. En enää uskalla edes arvailla montako pentua sieltä on tulossa.. Arvauksia saa laittaa kehiin!