Iita kävi viime sunnuntaina ensimmäisissä ajokokeissaan Kainuu-Savo ystävyysottelussa Sukevalla. Kainuun koirat antoivat kolmoisvoiton Savolle, ja Iita piti hienosti kainuun koirien perää . Tuloksena siis 0 23.17 pisteellä. Hakupisteistä ym. tuli hienoa tulosta, mutta ei pikku piikeli pysynyt jäniksen perässä kuin 16 minuuttia ensimmäisessä erässä, kun jänis sitten meni luultavasti tielle ja pikku koiran usko ei riittänyt vielä seuraamiseen. No ensi kerralle sitten paremmin. Lisää kokemusta, niin kyllä se siitä, toivottavasti.

Rolle on aiheuttanut meille suurta surua ja murhetta kotona. Viikko sitten lauantain ja sunnuntain välisenä yönä alkoi oksentelu ja ripulointi, joka muuttui hyvin nopeasti vereksi. Päivystävä lääkäri kävi kotona sunnuntai iltapäivällä ja saatiin poikaan hiukan nestettä. Olo ei vain alkanut siitä pahemmin koheta, vaikkakin oksentelu jäikin sunnuntain aikana pois. Maanantaina uudestaan lääkäriin ja tippaan ja sen jälkeen joka päivä tähän päivään asti. Kokeita on kovasti otettu ja selvitelty mikä tässä nyt on hätänä, kun ei ala tila pahemmin parantua. Rolle on menettänyt niin paljon nestettä ja ruoka ei kelpaa ollenkaan, että se on laihtunut n. 1 kg. Tiistai-iltana tuli sitten se pahin tieto: Rollesta on löytynyt syöpäsoluja, leukemia.

Uusinta testi ottettiin ja sitä sitten jännityksellä odotettiin seuraavaan päivään. Tänään tuli sitten tieto, että ne solut on hävinneet!! Sitä en tiedä minne, mutta alan pikku hiljaa uskoa ihmeisiin. Selvillä vesillä tässä nyt kuitenkaan ei olla, mutta mennään nyt päivä kerrallaan. Ruoka alkaa jo hiukan maistua ja Rolle on selvästi jo virkeämpi, jopa leikkii omalla ankallaan hiukan. Jospa se sitten kuitenkaan ollut vielä Rollen aika lähteä.