Aamulla suuntasimme auton keulan kohti Iisalmea ja Iita pääsi pitkästä aikaa kauneuskilpailuihin. Mukaan otimme matkalta vielä Veetin Wilma äippäsen ja Miran. Veeti ja Rolle jäi Harrin hellään huomaan kotiin. Beagleja oli ilmoitettu kisoihin mukaan 12 kpl ja tuomarina toimi Pekka Teini. Iita esiintyi todella mallikkaasti pitkästä aikaa ja tuomari kysyikin, että ollaanko harjoiteltu paljon. Itse asiassa ei, eilen illalla tehtiin viiden minuutin näyttelytreenit pihalla.. Sitä edellistä kertaa en edes muista.. Mutta jospa Iitalla alkaa iän myötä tulla myös hermoja lisää ja se turha pyörinen kehässä alkaa jo jäädä. Toivotaan Silmänisku

Iitan arvostelu meni näin: Sukupuoli leimaltaan ihanne, hieman matalaraajainen muuten tasapainoinen narttu. Hieman pitkät mittasuhteet, mutta vain vähän. Hyvä pää. Erinomainen etuosa. Aavistuksen pitkä lanne, muuten hyvä runko ja häntä. Mahtava käytös. Erinomainen turkki. Tuloksena  PN2, SERT ja Vara-Cacib (joka oli todella mielenkiintoisen värinen, todella räikeä).  Tuomari vielä erikseen mainitsi käteltäessä, että todella hyvä kakkonen. Liikkeitä myös kovin kehui, vaikka arvostelussa ei jostain syystä niistä mitään luekaan?

1249149396_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Wilma juoksi viereisessä kehässä ROP-Veteraaniksi sekä PN2:ksi. Hienoa Wilma, mahtava päätös näyttelykaudelle! Kiitokset Miralle matka seurasta. Varsinkin kun KePo päätti kesken kisojen lähteä pyöräretkelle..

1249149200_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

"Rankkaa tuo näyttelyssä käynti.. Ei ole helppoa olla kaunis!"